Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hamrén i samtal med Island - kan bli förbundskapten

Sillybloggen

Islands tidigare förbundskapten Heimir Hallgrimsson tog det isländska landslaget till VM i Ryssland, men lämnade därefter sitt uppdrag. Nyligen skrev den isländska tidningen Fréttablaðið att det kan vara aktuellt med en ny svensk förbundskapten efter Lars Lagerbäck, som tog landslaget till kvartsfinal i EM 2016, och nämnde Erik Hamrén som ett tänkbart alternativ till posten.

“Det gick bra senast en svensk var här och det skulle kunna fungera igen. Hamrén var Lars Lagerbäcks ersättare i Sverige och var där i sju år”, skrev tidningen då.

Nu uppger den isländska sajten Fotbolti.net att det isländska fotbollsförbundet har träffat Erik Hamrén för samtal om att bli nästa förbundskapten för landslaget. Sajten skriver vidare att Marcus Allbäck, i likhet med under Hamréns ledning i Blågult, i det fallet förväntas bli assisterande förbundskapten.

Vidare skriver sajten att tränaren Frey Alexandersson också har intervjuats för uppdraget, vilket innebär att det förstås finns fler kandidater än Hamrén.

Annons

Hamrén är just nu general manager för Mamelodi Sundowns i Sydafrika.

Island kom sist i svåra grupp D i VM. Detta efter en inledande poäng mot Argentina följt av förluster mot Kroatien och Nigeria.

Publicerad 2018-08-02 22:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto