Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: HIF nära Wanderson och ny hemvändare: "Är hoppfull"

Sillybloggen

Rasmus Jönsson, Thierry Zahui och Andreas Granqvist. Enligt HD är även Wanderson do Carmo och Markus Holgersson nära en flytt till Olympia.

– Det stämmer att båda är intressant för oss. Och att vi för intensiva diskussioner med både Holgersson och Wanderson. Jag är hoppfull att vi kan lyckas, säger Krister Azelius, ordförande i Helsingborgs IF till HD.

Expressen rapporterade tidigare att Wanderson var av intresse för Örebro. Källor till HD menar däremot att HIF ligger före i kampen.

– Wanderson är väldigt intressant för oss och det är en stor spelare som har visat intresse att komma till oss. Men det är också en spelare som är större än vår plånbok och alla är medvetna om att vi befinner oss i ett trängt ekonomiskt läge. Vi behöver hitta en lösning som inte sätter HIF i en sämre ekonomisk situation och det handlar om en extern finansiering, säger Azelius vidare.

Annons
Publicerad 2018-08-02 13:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto