Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Palace-stjärna nobbar kontrakt - vill till Chelsea

Sillybloggen

Crystal Palace nigerianske stjärna Wilfried Zaha, 25, stod under den förra säsongen för en imponerande poängskörd – nio mål och fem assist på 29 framträdanden i Premier League. Det ledde till spekulationer om en flytt från klubben, där bland annat Tottenham och Chelsea nämndes som två intressenter av 25-åringen.

Nu rapporterar den engelska tidningen Daily Mirror att Zaha har nobbat ett nytt kontraktsförslag av Crystal Palace, då han ska vara redo att lämna klubben, vilket han också ska ha redogjort för sina lagkamrater. Han har nu siktet inställt på en övergång till Chelsea, men det kan också bli kostsamt för Londonklubben.

Enligt The Sun, så ska Crystal Palace vilja ha 45 miljoner pund, det vill säga drygt 52 miljoner kronor för nigerianen.

Zaha lämnade i januari 2013 Crystal Palace för Manchester United, men lånades tillbaka direkt under den efterföljande vårsäsongen för att därefter gå på lån i ytterligare en sejour till Cardiff och Palace och sedan återvända till Palace 2015.

Annons
Publicerad 2018-08-02 23:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto