Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Uppgifter: Palace-stjärna nobbar kontrakt - vill till Chelsea

Crystal Palace nigerianske stjärna Wilfried Zaha, 25, stod under den förra säsongen för en imponerande poängskörd – nio mål och fem assist på 29 framträdanden i Premier League. Det ledde till spekulationer om en flytt från klubben, där bland annat Tottenham och Chelsea nämndes som två intressenter av 25-åringen.

Nu rapporterar den engelska tidningen Daily Mirror att Zaha har nobbat ett nytt kontraktsförslag av Crystal Palace, då han ska vara redo att lämna klubben, vilket han också ska ha redogjort för sina lagkamrater. Han har nu siktet inställt på en övergång till Chelsea, men det kan också bli kostsamt för Londonklubben.

Enligt The Sun, så ska Crystal Palace vilja ha 45 miljoner pund, det vill säga drygt 52 miljoner kronor för nigerianen.

Zaha lämnade i januari 2013 Crystal Palace för Manchester United, men lånades tillbaka direkt under den efterföljande vårsäsongen för att därefter gå på lån i ytterligare en sejour till Cardiff och Palace och sedan återvända till Palace 2015.

Publicerad 2018-08-02 kl 23:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons