Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: Saeid nära allsvensk klubb

Tidigare Örebro-mittfältaren Mohammed Saeid, 27, anslöt i januari till Lyngby i Danmark, som under den perioden var ekonomiskt pressat, vilket innebar att spelare inte fick ut lön och fick lov att lämna föreningen. Trots det valde Saeid, till skillnad från flera lagkamrater, att stanna i föreningen, men bröt i stället i går sitt kontrakt.

Nu rapporterar Aftonbladet att mittfältaren ska vara nära en flytt till Sirius. Enligt tidningen, så förväntas han skriva på ett kontrakt över höstsäsongen, men med en option på förlängning om klubben klarar nytt kontrakt i allsvenskan.

Saeid anslöt till Lyngby efter tre år i MLS med spel i Columbus Crew, Minnesota United och Colorado Rapids och dessförinnan i Örebro i allsvenskan.

Publicerad 2018-08-02 kl 15:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons