Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Uppgifter: Wernbloom närmast klar för grekisk toppklubb

Tidigare svenske landslagsmittfältaren Pontus Wernbloom, 32, meddelade i mitten av maj att han gjorde sin sista säsong med CSKA Moskva i Ryssland. Därefter startade spekulationer om var han ska spela härnäst, samtidigt som grekiska toppklubben Paok seglade upp som ett hett alternativ för svensken med flytt till Thessaloniki.

Nu rapporterar den grekiska sajten SDNA att Wernbloom endast är detaljer från att vara klar för Paok. Han förväntas under fredagen resa ner till Thessaloniki för att avsluta förhandlingarna och skriva på ett kontrakt över tre år med klubben, som ska vara värt drygt 51 miljoner kronor.

Wernbloom gjorde under sin tid i CSKA över 200 framträdanden för klubben och var bland annat med och bärgade tre ligatitlar till klubben.

Publicerad 2018-08-02 kl 22:11

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons