Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Arsenal-stjärnan: "Tänker på att lämna - men inte relevant ändå"

Sillybloggen

Den franske landslagsbacken Laurent Koscielny, 32, anslöt under 2010 till Arsenal från Lorient och har sedan dess varit en tongivande spelare i klubben. Han har haft flera olika mittbackskollegor, men i princip alltid haft en bofast plats i klubbens startelva. Däremot hade mittbacken otur, då han i maj slet av ena hälsenan och fick besked om att han missar sommarens VM i Ryssland, där Frankrike tog VM-guld.

Koscielny har kontrakt med Arsenal fram till den sista juni 2020, men uttalar sig nu om sin framtid efter kontraktets slut.

– Jag är under kontrakt till juni 2020. Efter det? Jag tänker på att flytta, men jag vet inte var, säger han till Nice-Matin enligt engelska tidningen Daily Record. 

– Det är inte relevant ändå. Jag är i England, min familj också. Då kommer det oundvikligen att bli många frågetecken. Det viktigaste är att må bra. Jag har lärt mig att tänka på andra saker eftersom att det finns viktigare saker i livet, fortsätter han.

Koscielny har totalt gjort 19 mål på 238 matcher för Arsenal i Premier League.

Annons
Publicerad 2018-08-03 11:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto