Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Officiellt: Öster värvar mittfältare

Öster förstärkte i dag truppen inför höstsäsongen i superettan. Smålandsklubben meddelade i dag att mittfältaren Anton Andreasson, med ett förflutet i Elfsborg i allsvenskan och i italienska Pro Patria, ansluter till klubben.

25-åringen kommer närmast från spel i Jönköpings Södra och har skrivit på ett kontrakt över den resterande delen av säsongen med Öster.

– Anton är en välutbildad och hårt arbetande mittfältare med ledaregenskaper. Han har en bra spelförståelse, fin vänsterfot och är bra på att pressa bollhållaren. Det är egenskaper som passar in hos oss och vi tror att Anton kan bidra positivt till Östers IF, säger Öster-tränaren Christian Järdler till klubbens hemsida.

Publicerad 2018-08-03 kl 14:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons