Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Uppgifter: Tidigare Blåvitt-målvakt aktuell för ny klubb i Norge

Tidigare IFK Göteborg-målvakten Marcus Sandberg, 27, tillhörde mellan 2006 och 2015 Blåvitt, men hade svårt att etablera sig som förstemålvakt i laget. Han lämnade därefter för spel i norska Vålerenga, men har i år förpassats till bänken i Tippeligan. Nyligen öppnade han därför för en flytt från den norska klubben. 

– Jag försöker komma bort, men de har velat ha mycket pengar. Jag hoppas att det dyker upp något bra i sommar. Vi är öppna för det mesta, men jag måste få spela, sa han till GT då.

Enligt norska Eurosport, så är nu målvakten nära en flytt till seriekonkurrenten Stabaek, som ska ha lagt ett bud på svensken och hoppas på att han blir spelklar till söndagens möte med Sarpsborg i ligan. Däremot bekräftade inte Stabaeks sportchef André Olsen att klubben är på jakt efter svensken, men dementerade heller inte det.

– Vi jobbar på flera fronter, där spelare kommer att hämtas in. Vi har gett erbjudanden till flera (spelare), men ingenting är klart, även om det börjar närma sig. Det finns inget som är accepterat, säger han till norska Eurosport.

Sandberg är inte noterad för någon ligamatch i år i Norge.

Publicerad 2018-08-03 kl 11:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons