Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tidigare Blåvitt-målvakt aktuell för ny klubb i Norge

Sillybloggen

Tidigare IFK Göteborg-målvakten Marcus Sandberg, 27, tillhörde mellan 2006 och 2015 Blåvitt, men hade svårt att etablera sig som förstemålvakt i laget. Han lämnade därefter för spel i norska Vålerenga, men har i år förpassats till bänken i Tippeligan. Nyligen öppnade han därför för en flytt från den norska klubben. 

– Jag försöker komma bort, men de har velat ha mycket pengar. Jag hoppas att det dyker upp något bra i sommar. Vi är öppna för det mesta, men jag måste få spela, sa han till GT då.

Enligt norska Eurosport, så är nu målvakten nära en flytt till seriekonkurrenten Stabaek, som ska ha lagt ett bud på svensken och hoppas på att han blir spelklar till söndagens möte med Sarpsborg i ligan. Däremot bekräftade inte Stabaeks sportchef André Olsen att klubben är på jakt efter svensken, men dementerade heller inte det.

– Vi jobbar på flera fronter, där spelare kommer att hämtas in. Vi har gett erbjudanden till flera (spelare), men ingenting är klart, även om det börjar närma sig. Det finns inget som är accepterat, säger han till norska Eurosport.

Annons

Sandberg är inte noterad för någon ligamatch i år i Norge.

Publicerad 2018-08-03 11:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto