Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: Tidigare ÖFK-forward jagas av Premier League-klubb

Tidigare Östersunds FK-anfallaren Modou Barrow, 25, lämnade under 2014 ÖFK för spel med Swansea, men tillhör numera Reading i Championship. Han var tidigare aktuell för det svenska landslaget, men valde under 2015 att spela för Gambias landslag.

Enligt Aftonbladet, så är anfallaren nu aktuell för en flytt till Premier League. Tidningen skriver att Leicester vill köpa loss anfallaren, men att klubbarna inte är överens om övergångssumman, då Reading ska vilja ha drygt 100 miljoner kronor för en övergång. Däremot ska förhandlingarna fortsätta framöver.

Barrow spelade i går från start i Readings premiärförlust med 3-2 mot Derby i Championship.

Publicerad 2018-08-04 kl 18:16

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons