Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Chelsea-tränaren om Courtois: "Vill ha spelare med stor motivation"

Chelseas belgiske målvakt Thibaut Courtois har under den senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Real Madrid, då han bara har ett år kvar på sitt kontrakt med Chelsea. Nyligen gick dessutom målvaktens agent Christophe Henrotay ut och bekräftade att Courtois vill lämna Londonklubben.

– Jag har läst allt som Chelsea har sagt om att det är upp till Thibaut, men han har gjort klart för klubben att hans bästa alternativ är att gå till Madrid. För honom är det ett stort beslut, för han vill vara nära sin familj. Det finns ett erbjudande hos Chelsea att acceptera, sa Henrotay i en intervju med The Sun.

– Vi har sett vissa som menat att det handlar om pengar, och det är sant att han kan höja sin lön vid en flytt. Men han har tackat nej till bättre erbjudanden från andra klubbar eftersom det här är mer än ett ekonomiskt beslut, fortsatte han.

Nu uttalar sig nye Chelsea-tränaren Maurizio Sarri om målvaktens situation i klubben och om agentens uttalanden om en övergång.

– Jag är inte intresserad av agenten. Jag vill höra vad Courtois säger. Om Courtois säger samma sak till mig (som agenten) i morgon, så behöver jag givetvis prata med min spelare eftersom att jag enbart vill ha spelare med väldigt hög motivationsnivå, säger Sarri till The Guardian.

Tidigare i veckan rapporterade flera engelska medier om att Real Madrid ska ha fått ett bud värt drygt 350 miljoner kronor på målvakten nobbat av Chelsea.

Publicerad 2018-08-05 kl 22:28

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons