POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Lopetegui vill behålla Modric: "Vi ska fortsätta njuta av honom"

Den senaste tiden har Real Madrids mittfältsstjärna Luka Modric uppgetts vara aktuell för en flytt till Inter. Reals president Florentino Perez gjorde dock vad han kunde för att försöka ta död på ryktena tidigare i veckan.

– Det enda sättet till att Modric kan lämna är om någon betalar 750 miljoner euro (drygt 7,7 miljarder kronor), sade Perez i torsdags enligt Marca.

Nu uttalar sig Real Madrids nye tränare Julen Lopetegui om Modrics framtid.

– Jag tycker inte att det finns mycket att tillägga från det presidenten har sagt. Han har gjort det hela klart och tydligt. Luka Modric är en extraordinär spelare och vi väntar på honom med öppna armar. Jag pratade med Modric efter det fantastiska VM som han hade. Vi får se honom när han kommer tillbaka 8 augusti och vi får se om han kan spela i vår första viktiga match den 15:e, säger Lopetegui enligt AS, och fortsätter:

– Det jag sade till honom är privat, men han är en spelare som jag älskar att se och jag är glad över att ha honom, och jag tror att han kommer bli väldigt lycklig av att vara en del av laget. Han är vår spelare. Vi har kunnat njuta av att se honom spela och kommer kunna fortsätta göra det.

Publicerad 2018-08-05 kl 09:20

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto