Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mourinho: "Om vi inte förbättrar vårt lag blir det en tuff säsong"

Sillybloggen

Manchester United föll i kväll med 1-0 mot Bayern München i Victor Nilsson Lindelöfs säsongsdebut med klubben i Tyskland. Efteråt var tränaren José Mourinho besviken och uttryckte åter missnöje med att han inte fått in tillräckligt många nya spelare till nästa säsong i Premier League, som drag igång på fredag mot Leicester.

– Min vd vet vad jag vill ha. Jag vet att han gör sitt bästa för mig och jag har ännu några dagar kvar att vänta och se vad som händer. De andra klubbarna som tävlar mot oss är riktigt starka och har redan fantastiska lag. De investerar stort som Liverpool, som köper allt och alla. Om inte vi förbättrar vårt lag, så blir det en tuff säsong för oss, säger han till Manchester Uniteds tv-kanal enligt BBC.

United värvade tidigare i sommar in den brasilianske mittfältaren Fred och likaså den portugisiske backen Diogo Dalot. United har sedan dess även kopplats ihop med försvararna – Yerry Mina, Harry Maguire och Toby Alderweireld.

Annons
Publicerad 2018-08-05 23:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto