Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Leicester värvar från Monaco

Sillybloggen

Leicester meddelade i dag att klubben förstärker truppen med ytterligare en spelare till premiären på fredag mot Manchester United i Premier League. Det handlar om den algeriske landslagsmannen Rachid Ghezzal, 26, som lämnar Monaco för ett kontrakt över fyra år med Premier League-klubben.

– Jag är väldigt exalterad och väldigt glad över att vara här. Jag känner tränaren från Lyon och det är här jag vill vara. Det är en bra och ambitiös klubb. Leicester har många bra spelare och jag hoppas att vi kommer att ha en bra säsong, säger Ghezzal till Leicesters hemsida.

Leicesters tränare Calude Puel om övergången:

– Jag är väldigt glad över att kunna välkomna Rachid till Leicester City. Han är ett spännande tillskott till vår grupp och kommer att kunna tillhöra kreativitet och konkurrens till oss under nästa säsong. Jag känner till hans kvaliteter från min tid i Lyon, då han var i klubbens akademi och jag ser fram emot att få se honom i Premier League.

Annons

Ghezzal lämnade inför den gångna säsongen Lyon för spel i Monaco och gjorde då två mål på 24 framträdanden för klubben i Ligue 1. Han tillhörde Lyons A-lag mellan 2012 och 2017 och känner därmed Puel sedan tidigare, som mellan 2008 och 2011 basade över den franska klubbens A-lag, medan han spelade i klubbens akademi.

Publicerad 2018-08-05 20:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto