Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Perisic hintar om Bayern: "Kovac vet var han hittar mig"

Ivan Perisic, 29, är en spelare som har ryktats bort från Inter under flera transferfönster. Nu kommer kroaten med en hint om att en flytt till Bayern München kan bli aktuell, då klubben numera tränas av hans landsman Niko Kovac.

– Niko Kovac har influerat mig väldigt mycket. Jag spelade väldigt bra för Kroatien när han var förbundskapten. Om han vill ha mig vet han var han hittar mig, säger Perisic i en intervju med kroatiska Sportske Novosti enligt Sport-Bild.

– Om jag skulle vilja klubben är det bara för en toppklubb i världens bästa ligor som gäller. Jag vill spela i England eller Spanien, säger Perisic.

Perisic har kontrakt med Inter till sommaren 2022.

Publicerad 2018-08-05 kl 11:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons