Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: ÖFK-anfallare på väg bort - flyttar till Iran

Sillybloggen

Östersunds FK tappade tidigare i sommar huvudtränaren Graham Potter, assisterande tränaren Billy Reid och scouten Kyle Mcauley till Swansea, men även tongivande spelarna Brwa Nouri, Sotirios Papagiannopoulos och Ken Sema till utländska klubbar. Nu kan ytterligare en spelare vara på väg bort från den allsvenska klubben.

Enligt ÖP, så ser nu anfallaren Alhaji Gero, 24, ut att lämna klubben för en flytt till Iran. Anfallaren finns inte med i lagets matchtrupp till måndagens möte med Elfsborg i allsvenskan, då han delvis är avstängd, men enligt tidningen även på resande fot. Vidare skriver även tidningen att fotbollssajten Fotbollz har samma uppgifter som ÖP och att Gero är på väg till den iranska toppklubben Esteghlal.

Nyligen rapporterade även FotbollDirekt att två iranska toppklubbar – Esteghlal och Tractor Saz – var intresserat av anfallaren, men nu verkar alltså Esteghlal vara närmast anfallarens underskrift.

Annons

Gero är i år noterad för ett mål och en assist på nio matcher i allsvenskan.

Publicerad 2018-08-05 23:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto