POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Dalkurd-anfallare tackar för sig - agenten bekräftar övergång till Belgien

Dalkurd-anfallaren Mohamed Buya Turay anlände inför den här säsongen från AFC Eskilstuna till Dalkurd och har sedan dess öst in mål i allsvenskan, totalt nio i år. Nyligen rapporterade Expressen att anfallaren ser ut att lämna Dalkurd, då klubben uppgavs vara i intensiva förhandlingar med belgiska klubben Sint-Truiden om en övergång.

– Vi förhandlar med klubbar och det finns konkret intresse. Vi tror att vi kan hitta en lösning inom kort, sa Dalkurds sportchef Adil Kizil till Expressen då.

Buya Turay lade i dag upp ett långt meddelande på sitt Instagram-konto, där han tackade för sin tid i klubben och önskade alla i föreningen lycka till i framtiden.

“Jag är lycklig över att ha en klubb och lagkamrater som er killar, som inspirerar mig till att bli bättre varje dag före träningar och i matcher. Jag hoppas kunna inspirera framtida mästare som ni har inspirerat mig under de här sex månaderna. Ni är fantastiska”, skriver han i Instagram-inlägget.

“Tack! Önskar er alla det bästa i framtiden – truppen, tränarna och ledningen”, skriver han vidare i Instagram-inlägget.

Därefter bekräftade även hans agent Numukeh Tunkura för Fotbolldirekt.se att anfallaren lämnar klubben för en övergång till just Sint-Truiden i Belgien.

– Jag kan bekräfta det. Han åker till Belgien i dag, och i morgon är det läkarundersökning, säger Tunkura till sajten.

Vidare uppger sajten att affären ger Dalkurd drygt 20 miljoner kronor.

Anfallaren är totalt noterad för nio mål och två assist på 13 matcher i år i allsvenskan för Dalkurd, som är placerat sist i tabellen.

View this post on Instagram

#starbwoi🌟🦁🇸🇱🙌🏿🙏🏿 @dalkurdff @dalkurd_fans @vi_alskar_dalkurdff ❤️☀️💚 I am lucky 🍀 to have a club and teammates like you guys inspire me to be better than everyday before practicing and playing games.I hope can inspire future champions as you have done inspired me this all this six months.You are awesome 👏🏽.You thoughts me so much,But i also went beyond that to love ❤️ and care for the team players and club.I am so greatful to be part of this club and with all your effort to support me reach my goals today in my professional life!I honestly don’t know what i could’ve achieved today if i wasn’t that part of this club today where I’m today in my life.Athough the workout you have created for me the coaches,staffs and players makes me achieve my goals today was not by my effort alone but your contributions,you have helped me to improved my mind and body. You are all incredible players and good heart ❤️people’s,And I’m so greatful for your work. Your encouragement and constant love ❤️ and motivation pushed me to heights,I never thought 💭 possible am going to be there today. Thank you 🙏🏿 for inspiring me to be excellent in this game✊🏿. Wishing you all the best in the future staffs,coaches and board members #bijidalkurd❤️☀️💚🙌🏿🙏🏿😘😘😘

A post shared by Mohamed Buya Turay (Orkurgba) (@buyaturay.19) on

Publicerad 2018-08-06 kl 09:59

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto