Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dalkurd-anfallare tackar för sig - agenten bekräftar övergång till Belgien

Sillybloggen

Dalkurd-anfallaren Mohamed Buya Turay anlände inför den här säsongen från AFC Eskilstuna till Dalkurd och har sedan dess öst in mål i allsvenskan, totalt nio i år. Nyligen rapporterade Expressen att anfallaren ser ut att lämna Dalkurd, då klubben uppgavs vara i intensiva förhandlingar med belgiska klubben Sint-Truiden om en övergång.

– Vi förhandlar med klubbar och det finns konkret intresse. Vi tror att vi kan hitta en lösning inom kort, sa Dalkurds sportchef Adil Kizil till Expressen då.

Buya Turay lade i dag upp ett långt meddelande på sitt Instagram-konto, där han tackade för sin tid i klubben och önskade alla i föreningen lycka till i framtiden.

“Jag är lycklig över att ha en klubb och lagkamrater som er killar, som inspirerar mig till att bli bättre varje dag före träningar och i matcher. Jag hoppas kunna inspirera framtida mästare som ni har inspirerat mig under de här sex månaderna. Ni är fantastiska”, skriver han i Instagram-inlägget.

Annons

“Tack! Önskar er alla det bästa i framtiden – truppen, tränarna och ledningen”, skriver han vidare i Instagram-inlägget.

Därefter bekräftade även hans agent Numukeh Tunkura för Fotbolldirekt.se att anfallaren lämnar klubben för en övergång till just Sint-Truiden i Belgien.

– Jag kan bekräfta det. Han åker till Belgien i dag, och i morgon är det läkarundersökning, säger Tunkura till sajten.

Vidare uppger sajten att affären ger Dalkurd drygt 20 miljoner kronor.

Anfallaren är totalt noterad för nio mål och två assist på 13 matcher i år i allsvenskan för Dalkurd, som är placerat sist i tabellen.

Publicerad 2018-08-06 09:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto