Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Galatasaray på svenskjakt - ute efter VM-anfallare och Wernbloom

Galatasaray föll i går kväll efter straffläggning mot Daniel Larssons Akhisar i den turkiska supercupen. Nu ska klubben, enligt turkiska tidningen Fotomaç, vara på jakt efter nya förstärkningar till nästa säsong och kopplas ihop med en svenskduo – anfallaren Isaac Kiese Thelin från Anderlecht och mittfältaren Pontus Wernbloom som är kontraktslös efter att han lämnade CSKA Moskva och Ryssland.

ANNONS

I går rapporterade Greek Football att Wernbloom nobbade ett kontraktsförslag med grekiska toppklubben Paok, då varken han eller hans fru trivdes i staden Thessaloniki, vilket nu alltså, enligt Fotomaç, kan öppna för en flytt till Galatasaray och Turkiet.

Vidare hänvisar den turkiska tidningen till uppgifter från tidigare i veckan fån belgiska sajten Voetbalkrant.com om Galatasarays intresse för Kiese Thelin. Däremot är det tuff konkurrens om anfallaren, som tidigare uppgavs vara på väg till Lokomotiv Moskva och Newcastle, men senast, enligt FotbollDirekt.se, även Bayer Leverkusen för en övergångssumma på drygt 55 miljoner kronor som Anderlecht ska ha accepterat för 25-åringen, som ska nu förhandla med den tyska klubben.

Publicerad 2018-08-06 kl 07:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto