Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: Hazard stannar i Chelsea: "Blir ingen drömflytt"

Chelseas belgiske stjärna Eden Hazard, 27, stod för ett imponerande världsmästerskap med det belgiska landslaget i Ryssland och ryktades därefter vara aktuell för en övergång som ersättare till Cristiano Ronaldo i Real Madrid. I går rapporterade Sunday Times att Chelsea ska träffa stjärnan i dag för att erbjuda honom ett nytt kontrakt värt drygt 3,5 miljoner kronor i veckan för att stanna i klubben.

Nu rapporterar även den belgiske journalisten Kristof Terreur på HLN att stjärnan kommer att stanna i London-klubben.

“Eden Hazard är tillbaka i London och återvänder till träningen i dag. Ingen drömflytt för honom. Chelsea vill fortfarande inte sälja honom (till Real Madrid) och har aldrig varit öppet för förhandlingar eller samtal. Och tiden har runnit ut”, skriver han på Twitter.

Hazard har kontrakt med Chelsea fram till den sista juni 2020 och stod under den gångna säsongen för tolv mål och fyra assist på 34 matcher i Premier League.

Publicerad 2018-08-06 kl 08:38

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons