Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Uppgifter: Premier League-klubb har Lindelöf på lån som plan B

Sveriges landslagsback Victor Nilsson Lindelöf, 24, gjorde i går säsongsdebut för Manchester United i 1-0-förlusten mot Bayern München i Tyskland och blev efteråt hyllad av Manchester Evening News, som tror på svensken från start i klubbens premiär på fredag mot Leicester i Premier League.

Nu rapporterar däremot Teamtalk att svensken kan vara en plan B på ett lån för Everton över nästa säsong om klubben inte lyckas värva argentinske klubbkamraten och försvararen Marcos Rojo från United. Everton kan i sådana fall tänka sig att låna Lindelöf eller köpa loss Chris Smalling.

Everton kopplas sedan tidigare även ihop med Barcelona-backen Yerry Mina, som stod för en imponerande insats i sommarens VM i Ryssland.

Publicerad 2018-08-06 kl 08:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons