Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Officiellt: Halmstad förlänger med talangen: "Sänder signaler att klubben gillar mig"

Oscar Petersson förlänger med Halmstad. Klubben går ut med att den 19-årige mittfältaren skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021.

– Jag vill verkligen fortsätta spela och ta klubben upp till allsvenskan igen. Det är en trygghet att ha ett längre avtal med en klubb man gillar i en stad man trivs i. Jag sänder signaler att jag gillar klubben och att klubben gillar mig, säger Petersson till HBK:s hemsida.

Petersson har i år gjort nio matcher för Halmstad i superettan.

Publicerad 2018-08-07 kl 16:26

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons