Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

"Pogba i schism med Mourinho - kan flytta till Barcelona"

Paul Pogba hade en tung fjolårssäsong i Manchester United men fick ändå ett fint avslut på säsongen när han var med i det franska landslag som tog VM-guld i Ryssland. I finalen gjorde Pogba mål, men fransmannens insatser i mästerskapet imponerade in på tränare José Mourinho och nu uppges relationen mellan de bägge vara ansträngt.

Enligt The Times ser Pogba det som att Mourinho antydde att han var fokuserad i Ryssland men hade problem att fokusera över en hel säsong i Manchester United och nu uppger Daily Mail att Pogbas agent, Mino Raiola, vill att fransmannen lämnar Manchester United.

Tidningen skriver att agenten vill få till en flytt till Barcelona efter att tränaren inte varit nöjd med Pogbas insatser i United och enligt tidningen ska samtal nu föras mellan Raiola och den spanska storklubben.

Publicerad 2018-08-07 kl 08:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons