Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: Chelsea har hittat Courtois ersättare - blir tidernas dyraste målvaktsövergång

Thibaut Courtois har under sommaren flitigt ryktats bort från Chelsea med Real Madrid som nästa klubbadress. Nu ser övergången ut att komma allt närmare – och nu uppger spanska Marca att Chelsea har hittat en ersättare till den belgiske landslagsmålvakten.

Enligt Marca blir Athletic Bilbaos Kepa Arrizabalaga Chelseas nye målvakt, då London-klubben bestämt sig för att betala 23-åringens utköpsklausul på 80 miljoner euro, drygt 800 miljoner kronor. Skulle övergången gå igenom blir Arrizabalaga tidernas dyraste målvakt, då han kostar ännu mer än Alisson Becker, som just nu innehar rekordet i och med hans övergång till Liverpool från Roma för en första övergångssumma på drygt 645 miljoner kronor tidigare i sommar.

Enligt Marca kommer Chelseas representanter flyga till Spanien i morgon kväll för att slutföra affären, och Arrizabalaga kan vara på plats och träna med Chelsea redan under torsdagen.

Enligt tidningen väntas Arrizabalaga skriva på för minst fem år, och få en lön “långt över den han nu har” i Athletic.

Arrizabalaga har under sin karriär gjort 54 framträdanden för Athletic Bilbaos A-lag, och var i sommar en del av Spaniens VM-trupp i VM i Ryssland. Han har även spelat La Liga-matcher för Real Valladolid.

Publicerad 2018-08-07 kl 17:12

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons