Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Han kan ersätta flyttryktade Courtois

Sillybloggen

Thibaut Courtois ryktas bort från Chelsea och vill dessutom lämna, vilket han har meddelat klubben. Detta berättade spelarens agent Christophe Henrotay i förra veckan.

– Jag har läst allt som Chelsea har sagt om att det är upp till Thibaut, men han har gjort klart för klubben att hans bästa alternativ är att gå till Madrid. För honom är det ett stort beslut, för han vill vara nära sin familj. Det finns ett erbjudande hos Chelsea att acceptera, sa Henrotay i en intervju med The Sun.

Om Courtois lämnar Chelsea för spel i Real Madrid återstår att se men om affären skulle bli verklighet kan Kepa Arrizabalaga, som för närvarande spelar i Athletic Bilbao, ersätta Courtois.

Igår kväll uppgav spanska AS att Chelsea skulle vara beredda att betala Bilbao 80 miljoner euro för den spanska målvakten som har kontrakt med sin spanska klubb till och med juni 2025.

Annons

En annan målvakt som ska vara aktuell att ersätta Courtois, om han nu lämnar Chelsea, är Atlético Madrids målvakt Jan Oblak. Enligt Mundo Deportivo ska Chelsea vara intresserade av den slovenske målvakten och är villiga att betala den utköpsklausul på 100 miljoner euro, som målvakten har.

Publicerad 2018-08-07 07:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto