Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ekdals agent: "Albin vill till Sampdoria"

Sillybloggen

Albin Ekdal har starkt kopplats samman med en flytt från Hamburg efter degraderingen från Bundesliga i våras. Men ännu är svensken kvar i Tyskland, trots att det ryktats om bland annat Cagliari och portugisiska Sporting.

Nu skriver gianlucadimarzio.com att Sampdoria lagt ett bud på Albin Ekdal värt en miljon euro, drygt tio miljoner kronor. HSV uppges dock vilja ha 2,5 miljoner euro, drygt 25 miljoner kronor, för den svenske mittfältaren.

Uppdatering: Senare under tisdagseftermiddagen uppger även tyska Bild att Sampdoria lagt ett bud, men att det är värt 1,3 miljoner euro i stället för bara en. Tidningen har också fått tag på Ekdals agent Martin Klette, som säger:

– Jag kan bekräfta att Sampdoria visar intresse för Albin och att han vill gå dit. Sedan slutet av april är Albin och HSV eniga om att han ska lämna Hamburg denna sommar.

Annons

Enligt Bild har Ekdal redan sålt sin lägenhet i Hamburg, och bor nu på hotell.

Ekdal spelade inte i Hamburgs ligadebut mot Holstein Kiel i förra veckan, men HSV:s tränare Christian Titz har för tyska Bild sagt att han vill använda Ekdal i nästa omgång, borta mot Sandhausen, om han fortfarande är kvar i klubben då.

Ekdal har ett år kvar på kontraktet med HSV.

Sampdoria slutade på tionde plats i Serie A förra säsongen.

Publicerad 2018-08-07 17:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto