Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

"Chelsea-floppen närmar sig Serie A-flytt"

Bakayoko kom till Chelsea förra sommaren från Monaco i en affär som kostade London-klubben drygt 450 miljoner kronor. Under sin första säsong i England gjorde Bakayoko tre mål och tre assist på 43 matcher.

Det har tidigare spekulerats att han kan vara på väg bort från klubben.

På onsdagseftermiddagen skriver den italienske journalisten Gianluca Di Marzio att Bakayoko närmar sig en flytt till AC Milan. Det ska inledningsvis röra sig om ett låneavtal med en köpklausul inbakad. Milan kan komma att tvingas betala runt 300 miljoner kronor för att göra övergången permanent.

Publicerad 2018-08-08 kl 16:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons