Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Australiensiske talangen till City - ser ut att lånas ut direkt

Daniel Arzani blev Australiens yngste VM-spelare någonsin tidigare i sommar. Han var också turneringens yngste spelare, sett till alla länders trupper. Nu lämnar 19-åringen Melbourne City för spel i systerklubben Manchester City, det skriver PL-jätten på sin hemsida under torsdagen. Men med största sannolikhet kommer talangen att lånas ut. Manchester City skriver att man ”undersöker en utvecklingsväg för Arzani och ytterligare meddelanden om ett lån kommer under de närmsta dagarna”.

Publicerad 2018-08-09 kl 09:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons