POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Ekdal närmar sig flytt till Serie A: "Min bedömning är att klubbarna kommer överens i dag"

Hamburg åkte ut ur tyska Bundesliga och den svenske landslagsmittfältaren Albin Ekdal kommer med största sannolikhet inte att stanna kvar. Som ny klubbadress har Sampdoria nämnts som det hetaste alternativet och på fredagen skriver den tyska tidningen Bild att de båda klubbarna förhandlade under torsdagen.

Sampdoria ska ha erbjudit 1,5 miljoner euro plus diverse bonusar för Ekdal, men HSV vill ha lite bättre betalt än så, enligt tidningen. Dock väntas parterna snart enas om en lösning. Ekdal tros skriva på ett kontrakt över 2021 med Sampdoria.

– Jag kan bekräfta att HSV idag givit Albin tillåtelse att resa till Genua för att förhandla sina personliga villkor. Så troligast är att vi åker dit någon av de närmaste 2-3 dagarna, säger Ekdals agent Martin Klette till Sportbladet.

Publicerad 2018-08-10 kl 12:49

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto