Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Ekdal närmar sig flytt till Serie A: "Min bedömning är att klubbarna kommer överens i dag"

Hamburg åkte ut ur tyska Bundesliga och den svenske landslagsmittfältaren Albin Ekdal kommer med största sannolikhet inte att stanna kvar. Som ny klubbadress har Sampdoria nämnts som det hetaste alternativet och på fredagen skriver den tyska tidningen Bild att de båda klubbarna förhandlade under torsdagen.

Sampdoria ska ha erbjudit 1,5 miljoner euro plus diverse bonusar för Ekdal, men HSV vill ha lite bättre betalt än så, enligt tidningen. Dock väntas parterna snart enas om en lösning. Ekdal tros skriva på ett kontrakt över 2021 med Sampdoria.

– Jag kan bekräfta att HSV idag givit Albin tillåtelse att resa till Genua för att förhandla sina personliga villkor. Så troligast är att vi åker dit någon av de närmaste 2-3 dagarna, säger Ekdals agent Martin Klette till Sportbladet.

Publicerad 2018-08-10 kl 12:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons