Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Öis lagkapten förlänger: "Känns fantastiskt"

Örgryte och lagkaptenen Daniel Paulson har enats om en kontraktsförlängning över 2020, det skriver klubben på sin hemsida under fredagen. 22-åringen kom till Örgryte redan som 16-åring och nu blir sejouren alltså än längre.

– Det känns fantastiskt att det är klart. Det ska bli väldigt kul att fortsätta spela för Öis som är en klubb som betyder jättemycket för mig. Den har alltid gjort det och kommer alltid att göra det. Vi har någonting bra på gång som jag verkligen vill vara med på. Jag ser fram emot de kommande säsongerna och försöka hjälpa Öis upp i allsvenskan tillsammans med våra fantastiska supportrar.

Den här säsongen står mittfältaren noterad för tre mål på 15 matcher.

Publicerad 2018-08-10 kl 15:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons