Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Paok uppges vara ett alternativ igen för Wernbloom: "Är inte orolig"

Sillybloggen

Pontus Wernblooms framtid är fortsatt oviss. Efter att i maj i år lämnat CSKA Moskva besökte han för en tid sedan grekiska Paok i Thessaloniki för att diskutera ett avtal. Men det mynnade aldrig ut i någon affär, vilket uppges ha upprört den grekiska klubben.

Tidigare i veckan uppgav grekiska Gazzetta och SDNA att CSKA erbjudit svensken en förlänging – men faktum är att det trots allt kan bli en flytt till Grekland för svensken.

Sajten INPaok skriver nu att Wernbloom, efter att ha bett om tid att fundera och titta efter andra alternativ, nu trots allt vill till Paok. Sajten har uppgifter på att svensken bett sin agent att undersöka möjligheterna med klubben – som i sin tur nu ska diskutera om det fortsatt är aktuellt med en affär.

Wernblooms representant Carl Fhager, till Fotbollskanalen:

– Vi har en process att hitta en ny klubb till Pontus så klart. Det är ett stort intresse och jag är inte orolig för att vi inte kommer att hitta något bra.

Annons

– Vad gäller enskilda klubbar – det blir så mycket spekulationer om jag kommenterar det.

Kan du bekräfta om Pontus faktiskt var på plats i Thessaloniki, men att det inte blev en affär då?
– Jag vill inte kommentera någon enskild klubb.

Är ni nära en lösning?
– Det är väl så det är i den här branschen, i bland tror man att det är nära och så är det inte det, i bland känns det långt bort och så är det nära egentligen. Det kan gå fort och det kan ta tid, det viktiga är att det blir rätt.

Publicerad 2018-08-10 14:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto