Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Sevilla bekräftar – VM-mittfältaren vill lämna

Steven N’Zonzi fanns med i den franska VM-trupp som tog guld i sommarens mästerskap och i finalen mot Kroatien ersatte den gängliga mittfältaren N’Golo Kante i andra halvlek. Ändå sedan mästerskapets slut har N’Zonzi ryktats vara på väg bort från sitt klubblag Sevilla och nu bekräftar klubben att mittfältaren vill bort.

– Det stämmer att N’Zonzi vill lämna, men han har fortfarande två år kvar på sitt kontrakt med oss. Han finns tillgänglig på marknaden och om han vill lämna, måste det komma ett bra erbjudande. Annars kommer han att stanna här de kommande två åren och respektera sitt kontrakt säger Sevillas sportchef Joaquin Caparros till Cadena Ser enligt Football Italia.

Tidigare i somras ryktades mittfältaren vara på väg till Arsenal och på senare tid har även Roma gett sig in i jakten på 29-åringen, som ska ha en utköpsklausul på omkring 40 miljoner euro.

Förra säsongen spelade N’Zonzi 27 matcher i La Liga och svarade för ett mål och två framspelningar.

Publicerad 2018-08-11 kl 09:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons