Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ekdal läkarundersöks av Serie A-klubben nästa vecka

Sillybloggen

Tidigare i veckan kom uppgifter om att den svenske landslagsmittfältaren Albin Ekdal skulle vara på väg bort från sin tyska klubb Hamburg för spel i Italien, något som bekräftades av spelaren agent Martin Klette.

– Jag kan bekräfta att Sampdoria är en av klubbarna som är intresserade av Albin och det stämmer att de har lagt ett bud på honom. Men vad det budet innebär vill jag inte gå in på, sa han till Fotbollskanalen tidigare i veckan. 

Under gårdagen berättade också agenten för Sportbladet att Ekdal var på plats i Genua.

– Jag kan bekräfta att HSV idag givit Albin tillåtelse att resa till Genua för att förhandla sina personliga villkor. Så troligast är att vi åker dit någon av de närmaste 2-3 dagarna, sa han då.

Och på lördagen kommer nästa bekräftelse på att Ekdal är nära en övergång till Serie A-klubben.

Annons

Football Italia, som i sin tur hänvisar vidare till Gazetta dello Sport skriver att mittfältaren kommer att läkarundersökas i början av nästa vecka för att därefter skriver på för klubben.

Ekdal kom till Hamburg 2015 och har spelat i den tyska klubben sedan dess men efter att laget åkte ner i 2 Bundesliga förra säsongen har mittfältaren velat hitta en ny klubbadress.

Publicerad 2018-08-11 14:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto