POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Ekdal klar i dag - så mycket kostar svensken

Blågult-mittfältaren Albin Ekdal, 29, lämnade under 2015 italienska klubben Cagliari för spel med Hamburg i Tyskland, men fick i vår ta ett steg tillbaka med nedflyttning från Bundesliga till den tyska andraligan. Det resulterade i spekulationer om en flytt.

Nyligen bekräftade mittfältarens agent Martin Klette att en av intressenterna är Sampdoria, som uppgavs ha lagt ett bud på mittfältaren.

– Jag kan bekräfta att Sampdoria är en av klubbarna som är intresserade av Albin och det stämmer att de har lagt ett bud på honom. Men vad det budet innebär vill jag inte gå in på, sa han till Fotbollskanalen då. 

Därefter rapporterade den italienska tidningen Gazzetta dello Sport att Ekdal kommer att läkarundersökas och skriva på ett kontrakt den här veckan, vilket nu ser ut att bli klart redan i dag. Enligt Gazzetta Dello Sport, så anlände Ekdal sent i går kväll till Genuas flygplats för att i dag genomföra en läkarundersökning och skriva på ett kontrakt över tre år med Sampdoria, som i fjol blev tia i Serie A.

Tidningen har tidigare rapporterat att Ekdals kontrakt är värt 900 000 euro, drygt 9,4 miljoner kronor om året, samtidigt som italienska sajten Tuttomercatoweb preciserar bonussumman till 200 000 euro, drygt 2,1 miljoner kronor i svenskens övergång.

Dessutom bekräftar agenten Martin Klette för den tyska tidningen Hamburg Abendblatt att klubbarna i går kom överens om en övergång, vilken beräknas landa på 2,5 miljoner euro, drygt 26 miljoner kronor.

Publicerad 2018-08-13 kl 08:03

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto