POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Alvbåge byter klubb på Cypern

John Alvbåge, 36, skrev i januari på för Omonia Nicosia på Cypern, men fick en mardrömsstart på äventyret, då han blev skadad i debuten och först i mitten av maj var tillbaka på bänken i sista omgången i ligan. Målvakten har däremot ett år kvar på sitt kontrakt och berättade nyligen för Fotbollskanalen att han ville stanna utomlands.

– Jag är otroligt sugen på att få vara en del av ett fotbollslag igen och bidra med allt det jag kan. Jag känner att jag har flera år kvar och är väldigt motiverad. Jag säger det igen, för femtioelfte gången, att jag är övertygad om att min bästa tid är framför mig då karaktären, skallen och rutinen jag fått under det senaste året, att komma tillbaka ifrån en svår skada, bara gjort mig bättre. Jag kör på, sa han till Fotbollskanalen då.

Sent i går blev det däremot klart att Alvbåge blir utlånad från Omonia till ligakonkurrenten Nea Salamis Famagusta över nästa säsong.

Omonia slutade i fjol på sjätteplats i den cypriotiska ligan, medan Nea Salamis Famagusta slutade på tiondeplats av 14 lag i ligan.

 

 

Publicerad 2018-08-14 kl 09:01

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto