POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: United på jakt efter sportchef – tidigare målvakt på önskelistan

Manchester United uppgavs nyligen, enligt The Guardian, vilja anställa en sportchef för första gången i klubbens 140-åriga historia. Tidningen skrev att Mourinho och den vice vd:n Ed Woodward fortsatt skulle ha stort inflyttande över värvningar, men att en sportchef ska minska problemen som kan uppstå vad gäller rekryteringar gjorda av en manager som oftast inte sitter så många år på posten.

Nu rapporterar The Independent att det finns flera kända namn på Uniteds önskelista, däribland Monchi (Roma), Fabio Peratici (Juventus) och möjligen lite mer oväntat tidigare holländske Manchester United-målvakten Edwin van der Sar.

Dessutom ska även Domencio Teti (Novara) ha blivit kontaktad av tjänsten, men det ska enligt tidningen mer ses som ett tecken på att det handlar om en omfattande process för att tillsätta rätt person till tjänsten.

Publicerad 2018-08-14 kl 07:47

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto