POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Har ryktats till Real Madrid – nu förlänger anfallaren med Inter

Mauro Icardi svarade för en stark säsong i fjol och vann skytteligan i italienska Serie A tillsammans med Lazios Ciro Immbile. Duon svarade för 29 mål vardera och ända sedan förra säsongens slut har Icardi, som är lagkapten i Inter, ryktats vara på väg bort från klubben.

Ända sedan Cristiano Ronaldo lämnade Real Madrid för spel i Juventus har klubben varit på jakt efter en ersättare i anfallslinjen och Icardi har varit på klubbens radar, men nu verkar det som att den argentinske anfallaren stannar i Milano.

Enligt Corriere dello Sport har anfallaren förlängt sitt kontrakt med Inter, vilket han ska ha gjort för flera veckor sedan. Däremot har det varit tyst om Icardis nya avtal som ska sträcka sig till juni 2023 och anfallarens lön skulle stiga till åtta miljoner euro per år.

Publicerad 2018-08-19 kl 10:35

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto