Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid gör ett sista försök med Hazard

Sillybloggen

Under sommarens transferfönster lämnade Cristiano Ronaldo Real Madrid för spel i italienska Juventus. Ända sedan dess har den spanska huvudstadsklubben var intresserade av en ersättare och har kopplats samman med Chelseas Eden Hazard.

Real har dock inte lyckats kontraktera den spelskicklige belgaren som tidigare har hintat om att han är sugen på en flytt till den regerande Champions League-mästaren.

– Efter sex underbara år i Chelsea kan det vara dags att upptäcka något annorlunda. Speciellt efter detta VM. Jag kan bestämma om jag vill stanna eller lämna, men Chelsea kommer att ta det slutgiltiga beslutet – om de vill släppa mig. Ni vet vilken destination jag föredrar, sa Hazard enligt Het Laatste Nieuws-journalisten Kristof Terreur på Twitter i mitten på juli.

Och nu uppger Daily Mirror att Real Madrid kommer göra ett sista försök att kontraktera Hazard. Transferfönstret i Spanien stänger den sista augusti så storklubben måste skynda sig på om de vill ha belgaren till klubben.

Annons
Publicerad 2018-08-21 22:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto