Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Målvaktstalang skriver kontrakt med ÖSK

Sillybloggen

Förra två år sedan sålde Örebro sin dåvarande förstamålvakt Jacob Rinne till belgiska Gent. Sedan dess har Oscar Jansson varit Närkeklubbens givna förstaval mellan stolparna men nu får han konkurrens i truppen.

På sin hemsida meddelar ÖSK att man skrivit ett ungdomskontrakt med burväktaren Simon Gustafsson, född 2000. Gustafsson kommer från ÖSK:s akademi och kommer fortsätta att tillhöra klubbens U19-lag, men träna med a-laget.

– Simon Gustafsson har utvecklats varje år och tagit stora steg sista halvåret. Han kommer att fortsättningsvis tillhöra U19 och roteras upp i A-träning. Jag är väldigt glad att vi har ännu en akademispelare som vi kontrakterar, säger klubbens sportchef Magnus Sköldmark till klubbens hemsida.

Gustafsson om att ha skrivit på kontraktet som sträcker sig till och med 2019.

– Allt känns bara positivt. Först och främst en enorm glädje och stolthet såklart, men detta bidrar även med mer motivation för att fortsätta träna hårt och göra sitt bästa för att utvecklas.

Annons

Efter 18 spelade omgångar i allsvenskan ligger Örebro på elfte plats, fyra poäng ovanför den negativa kvalplatsen.

Publicerad 2018-08-23 15:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto