POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Semas lagkamrat lånas ut till Belgien

Obbi Oulare anslöt till Watford 2015 men har inte spelat en enda match för klubben i Premier League. Under de senaste åren har han varit utlånad till en rad olika klubbar. Förra säsongen tillhörde han belgiska Royal Antwerp och nu återvänder han till landet, men inte till sin tidigare klubb.

Anfallaren är i stället klar för Standard Liege dit han lånas in från Watford under den kommande säsongen. Detta innebär att konkurrensen om anfallsplatserna i Premier League-klubben blir minskar för svenske Ken Sema.

Premier League inleddes för två veckor sedan och efter två omgångar ligger Watford på fjärde plats efter två raka segrar. Ken Sema har fått hoppa in i båda matcherna, men ännu inte fått starta för sin nya klubb i ligasammanhang.

Publicerad 2018-08-23 kl 17:11

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto