POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: "Ola Toivonen snart i Championship"

Under den förra säsongen fick Ola Toivonen växla mellan att tas ut i startelvan, inleda på bänken – och inte få vara med i Toulouse trupp över huvud taget. Under de två första omgångarna har anfallaren inte fått en enda spelminut, delvis beroende på att han anlände senare till träningen än många andra efter ledighet efter VM.

För en dryg vecka sedan rapporterade dock lokaltidningen La Dépeche du Midi att både Toivonen och hans landslagskollega Jimmy Durmaz kunde vara på väg att lämna klubben – och vad gäller den förstnämnde rapporteras nu Graham Potters Swansea vara ett alternativ. Enligt den franska sajten Foot 365 är Toivonen aktuell för ett lån till ”svenskklubben” och man skriver: ” ”Exklusivt: Ola Toivonen snart i Championship”.

Förutom den tidigare Östersund-tränaren Potter finns Martin Olsson, Joel Asoro och Kristoffer Nordfeldt i den walesiska klubben. Swansea har inlett säsongen med två segrar och två oavgjorda matcher på de fyra första omgångarna.

Publicerad 2018-08-23 kl 07:24

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto