Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Ghoddos hade utköpsklausul på över 400 miljoner kronor"

Sillybloggen

Efter många om och men blev det i går klart att Saman Ghoddos lämnar Östersund för spel i Amiens i franska Ligue 1. Han har skrivit på ett femårskontrakt – och blir lagkamrat med den svenske landslagsförsvararen Emil Krafth.

Men turerna kring Ghoddos har varit många.

Det snackades tidigare om Rennes, men framför allt om spanska Huesca som hävdade att de hade ett giltigt avtal med Ghoddos.

– Situationen kring Ghoddos är mycket enkel. Ghoddos hade fått tillstånd att åka hit, men inte bara det, vi hade fått ”okej” kring villkoren. Spelaren kom hit, genomförde läkarundersökningen och skrev under kontraktet, sa Emilio Vega, enligt tidningen Diario Altoaragóni förra veckan.

På fredagsmorgonen kommer franska tidningen L’Equipe med ny information kring Ghoddos påstådda kontrakt med Huesca.

Tidningen uppmärksammar Huescas uppgifter att kontraktet faktiskt var påskrivet, och att avtalet innehöll en utköpsklausul på drygt 400 miljoner kronor.

Annons

“Fifa ansvarar för de internationella övergångarna, och Amiens måste snabbt få reda på om han kan spela i Ligue 1 eller ej”, skriver L’Equipe.

Publicerad 2018-08-24 09:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto