POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Turkiska storklubben nära att låna Bayern München-mittfältare

Renato Sanches slog igenom stort när Portugal oväntat vann EM-guld i Frankrike 2016. Efter mittfältarens lyckade mästerskap anslöt han till den tyska storklubben Bayern München, men sedan dess har ingenting gått Sanches väg.

Utebliven speltid i Bayern ledde till att han lånades ut till den förra Premier League-klubben Swansea. Där var tanken att Sanches skulle hitta tillbaka till formen från EM. Men det blev bara tolv matcher i Swanseas tröja och 21-åringen fick återvända till Bayern.

Där verkar han inte vara speciellt önskad och nu är han på väg bort från klubben. Sky Sports, som i sin tur hänvisar vidare till turkiska Fanatik, skriver att Sanches är nära att lånas ut till storklubben Fenerbahce den kommande säsongen.

Publicerad 2018-08-25 kl 14:21

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto