Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lämnade PSG i somras – nu kan Ben Arfa återvända till tidigare klubben

Sillybloggen

Hatem Ben Arfa har inte varit känd för att spela i samma klubb allt för länge. För två år sedan anslöt han till Paris Saint Germain efter några lyckade säsonger i ligakonkurrenten Nice. Tidigare har den tekniske fransmannen också hunnit med spel i Premier League med Newcastle och dessutom har han representerat Lyon och Marseille.

Tidigare i somras deklarerade Ben Arfa att han skulle bryta sitt kontrakt med PSG, där han har haft svårt att få speltid, och så blev också fallet. Sedan början av juli har han därför varit utan kontrakt men nu kan han vara på väg till sin tidigare klubb Nice.

Sky Sports, som i sin tur hänvisar vidare till RMC Sport, skriver att Ben Arfa kan återvända till sin tidigare klubb, men om någon kontakt är tagen eller hur långt förhandlingarna är gångna uppges inte.

Nice tränas av Patrick Vieira som har fått en tung start på säsongen. Efter tre spelade matcher har laget bara tagit en poäng och senast föll man med 4-0 hemma mot Dijon.

Annons
Publicerad 2018-08-26 14:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto