Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

PSG:s plan för att övertala Bayern – byta Draxler mot Boateng

Jerome Boatengs framtid i Bayern München är osäker när den franska toppklubben Paris Saint Germain rycker i den tyske mittbacken. Förra veckan bekräftade också Bayerns president, Uli Hoeness, att Boateng vill lämna klubben.

ANNONS

– Jerome (Boateng) har meddelat att han vill lämna. Om en spelare vill lämna och vi har alternativ så får man acceptera det. Jag tror att PSG är intresserat, och om ett låneavtal ska vara aktuellt måste det finnas ett köptvång inbakat. Chansen att han lämnar är 50-50, sa han till Sky Sports då.

Nu ska dessutom Bayern Münchens sportchef träffat representanter från PSG för att diskutera en övergång för mittbacken. Den tyska storklubben sägs vilja ha 50 miljoner euro för Boateng, omkring 500 miljoner kronor, men den summan är PSG inte villiga att betala, enligt Bild. Men det kan finnas en lösning på problemet.

I fredags inledde Bayern ligaspelet i Tyskland och vann med 3-1, men laget fick ett tungt skadeavbräck när Kingsley Coman fick kliva av i första halvlek. Fransmannen blir nu borta en längre tid och PSG har därför erbjudit Julian Draxler i utbyte mot Boateng för att ge den tyska klubben en chans att stärka upp offensiven. Om Bayern nappar på det erbjudandet återstår att se.

ANNONS
Publicerad 2018-08-27 kl 09:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto