POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Sky: Ytterbacken kan lämna Manchester City

Förra säsongen fick vänsterbacken Oleksandr Zinchenko göra debut i Manchester City tröjan. I Premier League spelade han totalt åtta matcher för storlaget som tog hem ligatiteln i fjol. Under inledningen av årets säsong har Zinchenko dock inte fått spela, mycket på grund av att fransmannen Benjamin Mendy är tillbaka i Citys laguppställning efter att ha missat hela förra säsongen på grund av skada.

Under måndagen kommer också uppgifter från Sky om att den tuffa konkurrensen gör att Zinchenko kan lämna Manchesteklubben. Enligt Sky ska han vara öppen för att lämna Premier League för spel i spanska Real Betis.

Tidigare har det funnits rapporter om att City skulle låna ut ytterbacken, som också kan spela mittfältare, men det verkar i nuläget uteslutet. I stället ska Manchesterklubben överväga att sälja Zinchenko för femton miljoner pund, motsvarande 175 miljoner kronor.

Zinchenkos kontrakt med City sträcker sig till och med juni 2020.

Publicerad 2018-08-27 kl 14:49

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto