Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bröndby om budet på Tibbling: ”Skrattretande”

Sillybloggen

I går kom dubbla uppgifter kring Simon Tibblings framtid i Bröndby. Först uttalade sig den svenske spelaren själv och sa:

– Jag låter min agent sköta sådant, men rent generellt så är jag den typen av spelare som tycker att man ska ha gjort något helt sensationellt för att byta klubb efter bara ett år. Jag är nöjd med mitt första år, men sensationellt skulle jag inte kalla det, sa han då till Ekstra-Bladet.

– Man ska aldrig säga aldrig men jag är till 99,9 procent säker på att jag spelar i Bröndby i höst.

Senare under dagen kom uppgifter från Sportbladet om att Bröndbys ligakonkurrent Midtjyllland redan lagt ett bud och planerar ett nytt. Det tidigare budet på svensken uppges ha legat på omkring 10 miljoner och till Ekstra-Bladet kallar källor inom Bröndby budet för ”skrattretande” och ”oseriöst”.

Annons

Bröndby sägs i stället vilja har upp emot 50 miljoner kronor för att släppa svensken och transferfönstret i Danmark stänger på fredag. Midtjylland får alltså skynda sig på och lägga rejält med pengar om de vill ha svenskens signatur.

Publicerad 2018-08-28 07:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto