POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Inget PSV - men Swansea fortsatt aktuellt för Toivonen

Svenska Fotbollförbundet meddelade under tisdagen att anfallsveteranen Ola Toivonen gjort sitt i det svenska landslaget. Frankrike-proffset imponerade under sommarens VM, men nu blir det alltså inte fler framträdanden i Blågult.

Vad som händer med 32-åringens klubblagskarriär är dock ännu inte klart. Toivonen är kontrakterad av franska Toulouse, men får ingen speltid. Tidigare har walesiska Swansea, med Graham Potter som tränare, uppgetts vara ett hett alternativ för svensken.

På onsdagen rapporterar den franska tidningen La Dépêche du Midi återigen om Swanseas intresse, och man skriver att klubben ”vill få till ett lån, men det kommer att behöva övertyga Toulouse om att släppa honom gratis med ett år kvar på kontraktet”.

Rykten har även gjort gällande att PSV Eindhoven ska vara intresserat, men så är inte alls fallet, enligt tidningen Eindhoven Dagblad och journalisten Rik Elfrink. ”Ola Toivonen finns inte med i bilden”, skriver han på Twitter.

Publicerad 2018-08-29 kl 07:20

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto