Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Yaya Touré tillbaka i Olympiakos: "En ära"

I förra veckan skrev Yaya Tourés agent Dimitri Seluk på Twitter att mittfältaren klarat en läkarundersökning i London, och hintade sedan om vilka klubbar som var aktuella. Ivorianens nya klubb blev… Olympiakos.

Under söndagskvällen presenterades Touré för den grekiska klubben. Touré, som lämnade Manchester City efter den förra säsongen, återvänder därmed till klubben han spelade i säsongen 2005/2006.

– Det är en ära att vara tillbaka i Olympiakos! När jag lämnade 2006 sa jag att jag skulle komma tillbaka och jag är överlycklig över att kunna hålla mitt ord. Jag hade erbjudanden från många klubbar runt om i Europa, Asien och USA. I slutändan tog jag mitt beslut baserat på den speciella relationen jag har med den här klubben, säger Touré till sin officiella hemsida.

ANNONS

Publicerad 2018-09-03 kl 07:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto