POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Yaya Touré tillbaka i Olympiakos: "En ära"

I förra veckan skrev Yaya Tourés agent Dimitri Seluk på Twitter att mittfältaren klarat en läkarundersökning i London, och hintade sedan om vilka klubbar som var aktuella. Ivorianens nya klubb blev… Olympiakos.

Under söndagskvällen presenterades Touré för den grekiska klubben. Touré, som lämnade Manchester City efter den förra säsongen, återvänder därmed till klubben han spelade i säsongen 2005/2006.

– Det är en ära att vara tillbaka i Olympiakos! När jag lämnade 2006 sa jag att jag skulle komma tillbaka och jag är överlycklig över att kunna hålla mitt ord. Jag hade erbjudanden från många klubbar runt om i Europa, Asien och USA. I slutändan tog jag mitt beslut baserat på den speciella relationen jag har med den här klubben, säger Touré till sin officiella hemsida.

Publicerad 2018-09-03 kl 07:07

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå