Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Laziomittfältaren skriver nytt avtal - med utköpsklasul

Sergej Milinikovic-Savic ryktades ifrån Lazio i somras. Nu uppges han förnya sitt avtal, med en utköpsklasul på 150 miljoner euro.

Manchester United, Juventus, PSG och Real Madrid kopplades alla ihop med Sergej Milinikovic-Savic i somras. Mateja Kezman, hans agent, uppger att det fanns en fransk klubb som var redo att lägga fram ett kontrakt värt 80 miljoner euro per år.
-Många var intresserade av Sergej den här sommaren och Lazio fick ett par bud, har bekräftat agenten Mateja Kezman för Gazzetta dello Sport.

Men mittfältaren stannade i Rom och, enligt Kezman, kan han skriva ett nytt avtal med klubben. Milinkovic-Savic har kontrakt till och med säsongen 2022. Men enligt football-italia ska mittfältaren vara beredd att skriva ett nytt avtal med en utköpsklasul på 150 miljoner euro.

ANNONS
-Vi har accepterat ett nytt avtal som kommer att skrivas på väldigt snart. Om en klubb kan betala 70-80 miljoner euro för en målvakt så är Sergej värd minst 100 miljoner euro, bekräftar agenten Kezman för football-italia.

 

Publicerad 2018-09-06 kl 10:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto