POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Laziomittfältaren skriver nytt avtal - med utköpsklasul

Sergej Milinikovic-Savic ryktades ifrån Lazio i somras. Nu uppges han förnya sitt avtal, med en utköpsklasul på 150 miljoner euro.

Manchester United, Juventus, PSG och Real Madrid kopplades alla ihop med Sergej Milinikovic-Savic i somras. Mateja Kezman, hans agent, uppger att det fanns en fransk klubb som var redo att lägga fram ett kontrakt värt 80 miljoner euro per år.
-Många var intresserade av Sergej den här sommaren och Lazio fick ett par bud, har bekräftat agenten Mateja Kezman för Gazzetta dello Sport.

Men mittfältaren stannade i Rom och, enligt Kezman, kan han skriva ett nytt avtal med klubben. Milinkovic-Savic har kontrakt till och med säsongen 2022. Men enligt football-italia ska mittfältaren vara beredd att skriva ett nytt avtal med en utköpsklasul på 150 miljoner euro.
-Vi har accepterat ett nytt avtal som kommer att skrivas på väldigt snart. Om en klubb kan betala 70-80 miljoner euro för en målvakt så är Sergej värd minst 100 miljoner euro, bekräftar agenten Kezman för football-italia.

 

Publicerad 2018-09-06 kl 10:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå