Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Marcelo om ryktena: "Det är något som knappt är värt att diskutera"

Sillybloggen

Real Madrids Marcelo har i dagarna ryktats till Juventus. Enligt Tuttosport skulle Real kunna komma att byta brasilianaren mot Alex Sandro. Tidningen uppgav också att relationen mellan Marcelo och nya Realtränaren Julen Lopetegui är ansträngd.

Men nu slår Marcelo själv tillbaka mot ryktena. I en intervju med Real Madrid TV dementerar vicekaptenen att det skulle finnas någon önskan att flytta:

– Det är något som knappt är värt att diskutera. Jag är väldigt glad här i Real Madrid, det är mitt hem och jag har många år kvar på mitt kontrakt, säger Marcelo.

Marcelo kom till Real Madrid för 11 år sedan och har vunnit fyra ligatitlar, två cuptitlar och fyra Champions League. Men än finns det ingen önskan från vänsterbacken att lämna den spanska huvudstadsklubben.

– Det är bra att prata om att jag vill spela här för det finns alltid rykten och det är svårt för mig att hela tiden behöva visa att jag vill vara här och att jag kan spela här. Jag ger alltid mitt bästa för den bästa klubben i världen, säger Marcelo.

Annons
Publicerad 2018-09-06 10:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto