POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Marcelo om ryktena: "Det är något som knappt är värt att diskutera"

Real Madrids Marcelo har i dagarna ryktats till Juventus. Enligt Tuttosport skulle Real kunna komma att byta brasilianaren mot Alex Sandro. Tidningen uppgav också att relationen mellan Marcelo och nya Realtränaren Julen Lopetegui är ansträngd.

Men nu slår Marcelo själv tillbaka mot ryktena. I en intervju med Real Madrid TV dementerar vicekaptenen att det skulle finnas någon önskan att flytta:

– Det är något som knappt är värt att diskutera. Jag är väldigt glad här i Real Madrid, det är mitt hem och jag har många år kvar på mitt kontrakt, säger Marcelo.

Marcelo kom till Real Madrid för 11 år sedan och har vunnit fyra ligatitlar, två cuptitlar och fyra Champions League. Men än finns det ingen önskan från vänsterbacken att lämna den spanska huvudstadsklubben.

– Det är bra att prata om att jag vill spela här för det finns alltid rykten och det är svårt för mig att hela tiden behöva visa att jag vill vara här och att jag kan spela här. Jag ger alltid mitt bästa för den bästa klubben i världen, säger Marcelo.

Publicerad 2018-09-06 kl 10:57

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå