POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Récord: "Zlatan kan skriva på för egyptisk klubb inom några dar"

Spänn fast dig, nu hoppar vi på den stökigaste sillykarusellen i höst!

“Zlatan Ibrahimovic är bara detaljer ifrån att skriva på för den egyptiska klubben Pyramids FC.” Det hävdar den mexikanska tidningen Récord, som menar att förre Club Ámerica-tränaren Ricardo La Vorpe kan få en rejäl förstärkning. Och häng med här nu:

Den mexikanska tidningen hävdar alltså att den argentinska tränaren vill värva den svenska anfallaren från den amerikanska klubben LA Galaxy till den egyptiska klubben Pyramids FC, som La Vorpe nyligen tagit över som tränare.

Klubben har redan knutit till sig förre Milanmålvakten Dida som målvaktstränare och har inlett ligan med att gå obesegrade i fem matcher. För att kunna utmana 39-faldiga vinnarna Al Ahly har La Vorpe nu ställt in siktet på Zlatan.

Enligt Récord är pengarna inte något problem, eftersom klubben nyligen fått en ny ägare i den Saudiska miljardären Turki al-Sheikh. Tidningen hävdar också att MLS gått med på affären och att det nu är “helt upp till Zlatan själv” om han vill flytta eller inte. Récrod skriver att affären kan bli klar “de kommande dagarna”.

Publicerad 2018-09-06 kl 11:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå